Website, Webapplicatie
Customer Relation Management (CRM), Content Management System (CMS), Webshop...

  lees meer >>

 
Hardware advies,
reparatie & installatie
Netwerk (thuis) aanleg
  lees meer >>
 
  Over ons
 

Parasystems is opgericht in 2006 en gevestigd te ‘s-Gravenhage. Het bedrijf doet opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven in Nederland en daarbuiten. Er zijn plannen om in de Caricom een vestiging te openen. Deze zal bezig houden met klanten afkomstig uit de Caricom landen.

Parasystems heeft zich gespecialiseerd in ontwerpen, ontwikkelen en designen van applicaties (maatwerk en standaard). Hardware advies en onderhoud als grafisch ontwerp wordt tot één van taken van het bedrijf gerekend, waarin Parasystems ook gespecialiseerd is.

Bij grafisch ontwerp gaat om design van websites, webapplicaties en kaarten. Bij de laatst genoemde gaat het om ontwerpen van logo’s, visite kaarten, pamfletten, flyers enz.

Bij onderhoud en advies hardware geeft Parasystems de nodige adviezen als het gaat om hardware. Het kan gaan om het aanschaffen van nieuwe of vervangen van computers. De installatie van software, reparatie van computers en of opzetten van een klein netwerk valen hieronder (bijvoorbeeld meerdere computers aansluiten op 1 internetverbinding).

 
 
Copyright © 2006 Parasystems